Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, prosta i rozgrzewająca zupa z dyni, która dzięki różnym dodatkom będzie smakować inaczej, a podana z grzankami smakuje wybornie.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 254
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 536
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 718
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1141
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 227
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6110
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 254
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 536
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 718
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1141
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 227
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6110
Składniki
Dynię obrać ze skóry, usunąć pestki, następnie pokroić na kawałki. Ziemniaki obrać opłukać, pokroić w większą w kostkę. Cebulę po obraniu również pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i pokroić w plastry. Do garnka włożyć przygotowane warzywa, dolać około 2 litrów wody, posolić i gotować około pół godziny. Pod koniec gotowania dodać obrany, pokrojony imbir oraz szklankę rosołu, zmiksować na papkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z grzankami.