Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, prosta i rozgrzewająca zupa z dyni, która dzięki różnym dodatkom będzie smakować inaczej, a podana z grzankami smakuje wybornie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113033
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 404
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 740
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 559
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113033
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 404
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 740
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 559
Składniki
Dynię obrać ze skóry, usunąć pestki, następnie pokroić na kawałki. Ziemniaki obrać opłukać, pokroić w większą w kostkę. Cebulę po obraniu również pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i pokroić w plastry. Do garnka włożyć przygotowane warzywa, dolać około 2 litrów wody, posolić i gotować około pół godziny. Pod koniec gotowania dodać obrany, pokrojony imbir oraz szklankę rosołu, zmiksować na papkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z grzankami.