Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie fasolkowym nie może obejść się bez zupy z tego pysznego warzywa, dodatek sera niesamowicie wzbogaca jej smak.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 996
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11964
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 996
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11964
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5112
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Na szczęście miałam gotowy bulion, który ugotowałam w nadmiarze do gołąbków. Wystarczyło pokroić warzywa i wszystko wrzucić do garnka oprócz natki pietruszki i startego na drobnym oczku sera-( i śmietany, jeśli wolimy zamiast serka). Serek topiony powoli rozpuści się podczas gotowania i mieszania zupy. Soczewica lekko zagęści zupę. Po wyłączeniu ognia dodaje się starty ser, który ładnie zagęści całość i podbije smaki. No i jeszcze natka.
Smacznego :)