Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie fasolkowym nie może obejść się bez zupy z tego pysznego warzywa, dodatek sera niesamowicie wzbogaca jej smak.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 136
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3755
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 136
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3755
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 169
Składniki
Na szczęście miałam gotowy bulion, który ugotowałam w nadmiarze do gołąbków. Wystarczyło pokroić warzywa i wszystko wrzucić do garnka oprócz natki pietruszki i startego na drobnym oczku sera-( i śmietany, jeśli wolimy zamiast serka). Serek topiony powoli rozpuści się podczas gotowania i mieszania zupy. Soczewica lekko zagęści zupę. Po wyłączeniu ognia dodaje się starty ser, który ładnie zagęści całość i podbije smaki. No i jeszcze natka.
Smacznego :)