Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupę robiła moja babcia, robi i mama. Przyprawiona octem i cukrem. Najlepsza!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 103
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1310
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15548
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 103
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1310
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15548
Składniki
Fasolę (namoczoną przez noc w wodzie), zalej nową wodą i zagotuj. Zdejmij szumowiny. Dodaj włoszczyznę startą na tarce, ziele i liście. Gotuj do miękkości fasoli. Dodaj ziemniaki pokrojone w kostkę. Po 10 minutach dołóż pokrojoną w półplasterki i podsmażoną na rumiano kiełbasę i cebulę. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Zupę zabiel śmietaną. Dodaj cukier i ocet. Dopraw do smaku pieprzem, solą i majerankiem.