Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i rozgrzewająca zupa na obiad.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68247
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1994
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68247
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1994
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować, odcedzić i odstawić. Fasolę namoczyć przez godzinę, a w międzyczasie ugotować wywar na żeberkach i włoszczyzny z przyprawami. Następnie fasolę ugotować do miękkości w tej samej wodzie co się moczyła, połączyć z wywarem i z makaronem. Zaciągnąć mąką rozmieszaną w odrobinie zupy i w razie potrzeby doprawić, możemy również doprawić śmietaną.