Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i rozgrzewająca zupa na obiad.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1055
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 240
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1055
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 240
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować, odcedzić i odstawić. Fasolę namoczyć przez godzinę, a w międzyczasie ugotować wywar na żeberkach i włoszczyzny z przyprawami. Następnie fasolę ugotować do miękkości w tej samej wodzie co się moczyła, połączyć z wywarem i z makaronem. Zaciągnąć mąką rozmieszaną w odrobinie zupy i w razie potrzeby doprawić, możemy również doprawić śmietaną.