Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie mam dla was kolejną moją polecającą zupę wiem teraz w tych czasach nikomu nie jest łatwo dlatego wymyśliłam zupę z którym przepisem chcę się z wami podzielić
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19301
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1048
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 763
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19301
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1048
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 763
Składniki
Do garnka wlać 1,5-2 litrów wody dodać dowolne mięso (ja dałam porcję rosołową), od razu wsypać suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną całość zagotować. Gdy mięso jest prawie miękkie dodać ziemniaki oraz ziela angielskie i liść laurowy gotować do miękkości ziemniaków
Jak już wszystko jest miękkie dodać fasolkę po bretońsku ze słoika wsypać czosnek niedźwiedzi oraz lubczyk całość zamieszać, gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty po wyznaczonym czasie dodać koncentrat pomidorowy oraz suszoną natkę pietruszki i również zagotować 2-3 minuty zdjąć z ognia i gotowe