Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo gęsta, sycąca zupa, dla smakoszy fasoli. Polecam ;)
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3990
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 150
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 587
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 488
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 3990
Kruche i mocno maślane ciasteczka kakaowe z kawałkami białej czekolady. Bardz...
Odsłon: 150
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 587
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 488
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar, następnie dodać czerwoną fasolkę i gotować prawie do miękkości.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, marchew i pietruszkę starte na dużych oczkach. Dodać przyprawy. Gotować całość do miękkości.
Pod sam koniec dodać odcedzoną białą fasolkę, zagotować.
Zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować. W razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku SMACZNEGO!