Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo gęsta, sycąca zupa, dla smakoszy fasoli. Polecam ;)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15064
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15064
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar, następnie dodać czerwoną fasolkę i gotować prawie do miękkości.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, marchew i pietruszkę starte na dużych oczkach. Dodać przyprawy. Gotować całość do miękkości.
Pod sam koniec dodać odcedzoną białą fasolkę, zagotować.
Zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować. W razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku SMACZNEGO!