Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo gęsta, sycąca zupa, dla smakoszy fasoli. Polecam ;)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27489
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 173
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 197
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1235
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27489
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 173
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 197
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1235
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar, następnie dodać czerwoną fasolkę i gotować prawie do miękkości.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, marchew i pietruszkę starte na dużych oczkach. Dodać przyprawy. Gotować całość do miękkości.
Pod sam koniec dodać odcedzoną białą fasolkę, zagotować.
Zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować. W razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku SMACZNEGO!