Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo gęsta, sycąca zupa, dla smakoszy fasoli. Polecam ;)
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17956
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17956
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar, następnie dodać czerwoną fasolkę i gotować prawie do miękkości.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, marchew i pietruszkę starte na dużych oczkach. Dodać przyprawy. Gotować całość do miękkości.
Pod sam koniec dodać odcedzoną białą fasolkę, zagotować.
Zagęścić śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować. W razie potrzeby doprawić jeszcze do smaku SMACZNEGO!