Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2243
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10319
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2011
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2243
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10319
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2011
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć następnie ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Oddzielnie ugotować ziemniaki. Na smalcu usmażyć posiekaną cebulę z mąką, dodać ocet i wodę w której gotowały się ziemniaki. Wrzucić fasolę, listek laurowy, doprawić do smaku i gotować jeszcze przez 10 minut. Podawać z pieczywem.