Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka bardzo aromatyczna ,orzeźwiająca na letnie upały. Słodycz kalarepek złamana miętą i papryką.Polecam wypróbować,można smacznie ,zdrowo i syto zjeśc bez dodatku mięsa czy kości.
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 202
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 560
Krewetki zrobione w oliwie z czosnkiem i papryką, to super prosty i smaczny p...
Odsłon: 202
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 560
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić,dodać pokrojonego ogórka w kostkę i zasmażyć. Wlać 2,5 litra wody,trzeba wziąśc wiekszy garnek by pomieściła się reszta warzyw. Marchewki,pietruszkę pociąc w plasterki. Kalarepki w kostkę,paprykę w słupki. Dodać liście laurowe i ziele angielskie. Seler naciowy pociąć w paski i wraz z papryką i ziemniakami pokrojonymi w kostkę wrzucić do zupy 10 min,przed końcem gotowania Kiedy warzywa są lekko chrupiące wlać jogurt i wrzucić listki mięty. Zagotować i gotowe.
Smacznego życzę!