Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7117
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1160
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2148
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7117
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1160
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, dodać ziemniaki pokrojone w grubą kostkę i gotować do miękkości. Boczek, cebulę pokroić w kostkę i przysmażyć na patelni po czym dodać do zupy. Pod koniec gotowania wrzucić zacierkę przyrządzoną z jajek, mąki i wody, dogotować, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.