Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam gołąbki ale wymagają dużego nakładu pracy, ta zupa bardzo przypomina w smaku gołąbki i robi się ją bardzo szybko
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68741
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68741
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2095
Składniki
1. kapustę poszatkować, marchew i selera zetrzeć na tarce, cebulę posiekać, 2. rozgrzać 2 łyżki oleju, podsmażyć mięso, dodać warzywa, smażyć chwilę, dodać kapustę, zalać 1 l gorącej wody, dodać liść laurowy, 2 łyżki sosu sojowego, gotować na małym ogniu, gdy kapusta zmięknie dodać ryż, pomidory krojone i koncentrat pomidorowy, posolić do smaku, gotować na małym ogniu, w razie potrzeby dolać gorącej wody ale zupa powinna być dość gęsta, doprawić do smaku sola i pieprzem, można posypać posiekana natka, smacznego