Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa gołąbkowa z pulpetami z mielonym mięsem z udźca indyka, czerwonym ryże (ze względu jego właściwości zdrowotnych). Możecie dać biały a mięso mielone jakie chcecie. Zupa jest pyszna i warto zrobić jej więcej bo odgrzewane smakuje jeszcze lepiej.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34925
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17222
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34925
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17222
Składniki
Ugotować ryż i odcedzić. Chłodny ryż dodać do mielonego mięsa. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem. Wymieszać i uformować pulpety. W garnku na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulkę wlać bulion i włożyć pulpety i gotować kilka minut w międzyczasie dodać posiekaną kapustę, nakryć pokrywą i gotować 10 minut. Pod koniec dodać koncentrat pomidorowy i jeszcze gotować. Doprawić solą i pieprzem oraz koprem.