Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno już chodziła za mną ta zupka,wspomnienie dzieciństwa...jest lekka,smaczna i dietetyczna.Polecam wypróbować:)
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 70
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 483
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1394
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1873
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 70
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 483
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1394
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1873
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą i zagotować.Zebrać powstałe szumy,dodać pokrojone warzywa oraz cebulę i gotować około 35min. Na gotujący wywar wsypywać łyżką kaszkę cały czas mieszając by nie powstały grudki. Pogotować parę min.doprawić do smaku i można zajadac. Smacznego życzę!