Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dawno już chodziła za mną ta zupka,wspomnienie dzieciństwa...jest lekka,smaczna i dietetyczna.Polecam wypróbować:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą i zagotować.Zebrać powstałe szumy,dodać pokrojone warzywa oraz cebulę i gotować około 35min. Na gotujący wywar wsypywać łyżką kaszkę cały czas mieszając by nie powstały grudki. Pogotować parę min.doprawić do smaku i można zajadac. Smacznego życzę!