Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa grzybowa z makaronem. Z mrożonych grzybów :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 391
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13419
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 391
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13419
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Grzyby odmrażamy i kroimy na mniejsze kawałeczki. Wrzucamy do garnka z dodatkiem masła podsmażamy chwilkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do grzybów. Całość podsmażamy ok 10 min. Po tym czasie zalewamy grzyby i cebulę bulionem doprowadzamy do wrzenia i gotujemy ok. 5-10 min. Doprawiamy solą i pieprzem. Zabielamy śmietanka. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Taka zupę podaje z makaronem. Smacznego.