Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa grzybowa z makaronem. Z mrożonych grzybów :)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 798
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 501
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 798
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 501
Składniki
Grzyby odmrażamy i kroimy na mniejsze kawałeczki. Wrzucamy do garnka z dodatkiem masła podsmażamy chwilkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do grzybów. Całość podsmażamy ok 10 min. Po tym czasie zalewamy grzyby i cebulę bulionem doprowadzamy do wrzenia i gotujemy ok. 5-10 min. Doprawiamy solą i pieprzem. Zabielamy śmietanka. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Taka zupę podaje z makaronem. Smacznego.