Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa grzybowa z makaronem. Z mrożonych grzybów :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7218
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2679
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20189
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 797
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7218
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2679
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20189
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 797
Składniki
Grzyby odmrażamy i kroimy na mniejsze kawałeczki. Wrzucamy do garnka z dodatkiem masła podsmażamy chwilkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do grzybów. Całość podsmażamy ok 10 min. Po tym czasie zalewamy grzyby i cebulę bulionem doprowadzamy do wrzenia i gotujemy ok. 5-10 min. Doprawiamy solą i pieprzem. Zabielamy śmietanka. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Taka zupę podaje z makaronem. Smacznego.