Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa grzybowa z makaronem. Z mrożonych grzybów :)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8262
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2835
Polecam.
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 436
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8262
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2835
Polecam.
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 436
Składniki
Grzyby odmrażamy i kroimy na mniejsze kawałeczki. Wrzucamy do garnka z dodatkiem masła podsmażamy chwilkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do grzybów. Całość podsmażamy ok 10 min. Po tym czasie zalewamy grzyby i cebulę bulionem doprowadzamy do wrzenia i gotujemy ok. 5-10 min. Doprawiamy solą i pieprzem. Zabielamy śmietanka. Na sam koniec dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Taka zupę podaje z makaronem. Smacznego.