Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z grzybów smakuje najlepiej.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1155
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać na sicie, następnie zalać mlekiem i odstawić na kilka godzin. Po czym dodać pokrojoną cebulę, zalać wywarem, doprawić do smaku i gotować do miękkości grzybów. Pod koniec gotowania zaciągnąć złocistą zasmażką przyrządzoną z mąki i masła rozprowadzoną zimnym wywarem. Po ugotowaniu posypać koperkiem i podawać np.: z kaszą pęczak lub własnej roboty łazankami.