Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z grzybów smakuje najlepiej.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3400
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17801
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 101
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3223
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3400
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17801
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 101
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3223
Składniki
Wykonanie: Grzyby dokładnie opłukać na sicie, następnie zalać mlekiem i odstawić na kilka godzin. Po czym dodać pokrojoną cebulę, zalać wywarem, doprawić do smaku i gotować do miękkości grzybów. Pod koniec gotowania zaciągnąć złocistą zasmażką przyrządzoną z mąki i masła rozprowadzoną zimnym wywarem. Po ugotowaniu posypać koperkiem i podawać np.: z kaszą pęczak lub własnej roboty łazankami.