Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to dobrze pomrozić wieże grzyby, z których można wyczarować przepyszne dania. W ubiegłym roku bór obdarzył nas mnóstwem prawdziwków. Właśnie z nich powstała prosta, a zarazem bardzo smaczna, zupa grzybowa.
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 351
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 84
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 50
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 351
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 84
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 50
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Grzyby rozmrażamy, odcedzamy z nadmiaru wody. Marchewki kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Na rozgrzane masło wrzucamy marchewkę, smażymy przez kilka minut, dodajemy posiekaną cebulę, szklimy. Dorzucamy grzyby, cały czas mieszając, smażymy przez chwilę na największym płomieniu. Zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy przez kwadrans. Podajemy z makaronem i posiekaną natką pietruszki.