Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to dobrze pomrozić wieże grzyby, z których można wyczarować przepyszne dania. W ubiegłym roku bór obdarzył nas mnóstwem prawdziwków. Właśnie z nich powstała prosta, a zarazem bardzo smaczna, zupa grzybowa.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 56
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 61
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Grzyby rozmrażamy, odcedzamy z nadmiaru wody. Marchewki kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy. Na rozgrzane masło wrzucamy marchewkę, smażymy przez kilka minut, dodajemy posiekaną cebulę, szklimy. Dorzucamy grzyby, cały czas mieszając, smażymy przez chwilę na największym płomieniu. Zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy przez kwadrans. Podajemy z makaronem i posiekaną natką pietruszki.