Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa z warzyw które znalazłam we własnym ogródku, dołożyłam jeszcze cukinie i wyszła bardzo pyszna .
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4402
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11967
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5608
Składniki
Skrzydełka opłukaj, włóż do garnka zalej wodą, zagotuj i zbierz szumowiny. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę, marchewkę, pietruszkę, selera, cukinię w pół plasterki, fasolkę pokrój na mniejsze kawałki, groszek ołuskaj . Natkę selera, pora i lubczyku posiekaj.
Wszystkie warzywa przełóż do garnka zagotuj, dodaj ziele, pieprz i liścia. Całość gotuj około 30 minut . Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj posypaną natką pietruszki.