Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajnie zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Wykonanie chipsów: Dynię pokroić w cieniutkie plasterki, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko posolić, skropić olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni ni upiec z termo obiegiem przez około10-15 minut. Wykonanie zupy: Wszystkie warzywa dokładnie oczyścić lub obrać, włożyć do garnka, zalać 4 szklankami wody, dodać listek laurowy, przyprawić do smaku solą i pieprzem do smaku i gotować do miękkości warzyw. Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką i gorącą zupą, dodać do potrawy, zagotować i odstawić. Podawać na przykład z chipsami z dyni. SMACZNEGO.