Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania kombinację warzyw, które mam akurat „pod ręką”. Moją ulubioną wersję przestawiam poniżej. Koperek najlepiej dodać w ostatnim etapie gotowania, wtedy jego soczysty zielony kolor pozostanie nienaruszony, a smak zupy będzie o wiele bardziej intensywny.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2192
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 117
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 208
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2192
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 117
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 208
Składniki
Ryż przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odkładamy. Do gotującego się buliony wrzucamy pokrojone w słupki marchewki, pietruszkę, selera. Przyprawiamy do smaku. Gotujemy około 10-15 minut aż zmiękną warzywa. Na koniec dodajemy ugotowany ryż oraz posiekany koperek. Gotujemy jeszcze kilka minut.