Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka kombinacja składników urozmaici klasyczną zupę jarzynową.
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 20
Białkowy chlebek proteinowy to wypiek, który łączy znakomity smak i wartości...
Odsłon: 4
Polecam. Łagodna pasta bez cebuli.
Odsłon: 20
Składniki
Włoszczyznę obrać i drobno pokroić. Zalać bulionem, dodać przyprawy i suszone zioła. Gotować do miękkości. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Do mielonego mięsa dodać jajko, bułkę tartą, podsmażoną cebulę i posiekaną natkę pietruszki. Wszystko wymieszać, doprawić solą i pieprzem do smaku. A następnie z masy formować małe klopsiki. Gotowe klopsiki delikatnie wrzucić do wrzącej, osolonej wody. Gotować około 10 -15 minut. Gdy wypłyną, przełożyć je do zupy.