Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszystkie zupy, najczęściej gotujemy teraz w wersji wegetariańskiej,
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł,
2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem,
podawac z ryżem
smacznego
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 311
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 311
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł, 2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem, podawac z ryżem smacznego
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Zupy
Krem ze szparagów
Zupy
Lekka zupka
Zupy
ZUPA Z SOCZEWICY. Wspaniała w swojej prostocie.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami
Jeśli jesteście zwolennikami zup to serdecznie zapraszam po przepis
Odsłon: 28
Krem ze szparagów
Wiosną szparagi często goszczą na naszych stołach. Najczęściej są podawane w...
Odsłon: 67