Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszystkie zupy, najczęściej gotujemy teraz w wersji wegetariańskiej,
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł, 2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem, podawac z ryżem smacznego