Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszystkie zupy, najczęściej gotujemy teraz w wersji wegetariańskiej,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7018
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30566
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29295
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7018
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30566
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29295
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł, 2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem, podawac z ryżem smacznego