Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wszystkie zupy, najczęściej gotujemy teraz w wersji wegetariańskiej,
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 375
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7343
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13411
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 375
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7343
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13411
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2685
Składniki
1. rozgrzać masło, dodać pokrojoną marchew, pietruszkę, selera i pora, dusić chwilę, zalac gorącym bulionem, gotować na małym ogniu, po ok 15 min dodać mrożoną fasolkę a na końcu podzielony na różyczki brokuł, 2. śmietanę zmieszać z kilkoma łyżkami gorącej zupy, wlac do garnka, dodac koperek, doprawić sola i pieprzem, podawac z ryżem smacznego