Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
soja ma mnóstwo zalet, jest źródłem pełnowartościowego, łatwo przyswajalnego białka, zawiera także kwasy nienasycone, witaminy z grupy B oraz żelazo, wapń, fosfor, potas i magnez, soja w kuchni wegetariańskiej jest niezastąpiona
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4538
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1157
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 517
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4538
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1157
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 517
Składniki
1. nasiona soi umyć, zalać wodą, odstawić na kilka godzin, gotować w tej samej wodzie, 2. warzywa obrać pokroić w paski, ziemniaki w kostkę, poddusić na maśle, dodać do zupy, gdy soja lekko zmięknie, dodać przyprawy i zioła, na koniec posypać natka pietruszki, smacznego