Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa jest bardzo aromatyczna, pożywna ale nie ciężka, zachęcam
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10993
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13261
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5025
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10993
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13261
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5025
Składniki
1. mięso opłukać, pokroić w kostkę, zalać wodą, gotować, jak zmięknie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew, selera, cebule i czosnek, dodać sól i liść laurowy, wlać passatę, 2. jak składniki zmiękną dodać pokrojone pieczarki, paprykę i cukinię 3. zupy nie zagęszczamy mąką, jest zagęszczoną passatą, dodajemy oregano, tymianek i paprykę ostrą, smacznego