Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2430
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1577
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 570
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3715
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1497
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2430
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1577
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 570
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3715
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1497
Składniki
W dużym garnku gotuj udka lub korpus w dwóch litrach wody przez 20 minut.Dodaj liście laurowe.
Dodaj pokrojone w kostkę warzywa:marchew, seler i pietruszkę oraz podzielony na kawałki kalafior.Gotuj 15 minut. Dolej wody by zupa nie była za gęsta.
Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotuj 15 minut.
Mięso podziel na kawałki ,dodaj do zupy.
Posól zupę, dodaj koper ,wlej śmietany. Zagotuj.