Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1063
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420604
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1801
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1063
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420604
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1801
Składniki
W dużym garnku gotuj udka lub korpus w dwóch litrach wody przez 20 minut.Dodaj liście laurowe.
Dodaj pokrojone w kostkę warzywa:marchew, seler i pietruszkę oraz podzielony na kawałki kalafior.Gotuj 15 minut. Dolej wody by zupa nie była za gęsta.
Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotuj 15 minut.
Mięso podziel na kawałki ,dodaj do zupy.
Posól zupę, dodaj koper ,wlej śmietany. Zagotuj.