Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 903
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1045
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2088
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 903
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1045
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2088
Składniki
1.W dużym garnku gotuj udka lub korpus w dwóch litrach wody przez 20 minut.Dodaj liście laurowe. 2.Dodaj pokrojone w kostkę warzywa:marchew, seler, pietruszkę i podzielony na kawałki kalafior.Gotuj 15 minut.Dolej wody aby zupa nie była za gęsta. 3.Dodaj pokrojone w drobną kostkę ziemniaki ,gotuj 10 minut. 4.Wyjmij mięso, podziel na kawałki i dodaj do zupy. 5.Dodaj śmietany kremówki i posól zupę. Zagotuj . 6.Dodaj koperek i wyłącz zupę.