Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zupę kalafiorową z koperkiem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1210
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 384
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Warzywa obrać opłukać. Marchew, pietruszkę oraz seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę. Warzywa zalać bulionem, dodać przyprawy i gotować około 20 minut do miękkości warzyw. Na koniec podprawić śmietaną, sola i pieprzem do saku. Na koniec dodać posiekany koperek.