Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zupę kalafiorową z koperkiem.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Składniki
Warzywa obrać opłukać. Marchew, pietruszkę oraz seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę. Warzywa zalać bulionem, dodać przyprawy i gotować około 20 minut do miękkości warzyw. Na koniec podprawić śmietaną, sola i pieprzem do saku. Na koniec dodać posiekany koperek.