Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest dobra na wszystko. Polecam.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 193
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 600
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27134
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 193
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 600
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27134
Składniki
Do bulionu dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i marchewkę pokrojoną w półplasterki. Gotować ok 10-15 min. Dodać pokrojoną dość grubo kapustę oraz pomidory bez skórki pokrojone w kostkę. Gotować kolejne 10-15 min.
Na patelni, na smalcu podsmażyć pokrojone w małe kawałki mięsa. Przełożyć do zupy. Na tej samej patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać do zupy. Dodać pieprz czarny świeżo mielony, cukier, sok z cytryny i sól do do smaku.
Jeszcze zupę zagotować i dopiero dodać pokrojony drobniutko koperek. Gotowe.
Smacznego.