Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest dobra na wszystko. Polecam.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Do bulionu dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i marchewkę pokrojoną w półplasterki. Gotować ok 10-15 min. Dodać pokrojoną dość grubo kapustę oraz pomidory bez skórki pokrojone w kostkę. Gotować kolejne 10-15 min.
Na patelni, na smalcu podsmażyć pokrojone w małe kawałki mięsa. Przełożyć do zupy. Na tej samej patelni zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać do zupy. Dodać pieprz czarny świeżo mielony, cukier, sok z cytryny i sól do do smaku.
Jeszcze zupę zagotować i dopiero dodać pokrojony drobniutko koperek. Gotowe.
Smacznego.