Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inna wersja zupy, ale pyszna.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i przekładamy do garnka
2. Marchew, pietruszkę , selera obieramy i również kroimy w kostkę, dokładamy do warzyw.
3. Dokładamy pora.
4. Doprawiamy pieprzem, solą, zielem angielskim, listkami laurowymi.
5. Wrzucamy kostkę rosołową i gotujemy aż warzywa będą miękkie.
6. Papryki kroimy w drobne paseczki.
7. Wkładamy do zupy przed końcem gotowania.
8. Mąkę rozrabiamy ze śmietaną. 9. Zabielamy zupę
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.