Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna, wyjątkowa, zdrowa zupa na bazie koreańskiej kiszonej kapusty (kimchi).
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1254
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420750
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1858
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1254
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420750
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1858
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Zalać bulionem i gotować 5 minut. Dodać sos sojowy.
Dodać kimchi oraz kilka łyżek soku z kimchi, gotować 2-3 minuty.
Dodać rzodkiewkę oraz szpinak i gotować na małym ogniu 2-3 minuty.
Zdjąć z ognia. Makaron nałożyć do miseczek, zalać bulionem.