Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna, wyjątkowa, zdrowa zupa na bazie koreańskiej kiszonej kapusty (kimchi).
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422592
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2414
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336594
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3519
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422592
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2414
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Zalać bulionem i gotować 5 minut. Dodać sos sojowy.
Dodać kimchi oraz kilka łyżek soku z kimchi, gotować 2-3 minuty.
Dodać rzodkiewkę oraz szpinak i gotować na małym ogniu 2-3 minuty.
Zdjąć z ognia. Makaron nałożyć do miseczek, zalać bulionem.