Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna, wyjątkowa, zdrowa zupa na bazie koreańskiej kiszonej kapusty (kimchi).
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7489
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2439
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7489
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2439
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Zalać bulionem i gotować 5 minut. Dodać sos sojowy.
Dodać kimchi oraz kilka łyżek soku z kimchi, gotować 2-3 minuty.
Dodać rzodkiewkę oraz szpinak i gotować na małym ogniu 2-3 minuty.
Zdjąć z ognia. Makaron nałożyć do miseczek, zalać bulionem.