Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż napisać? Wystarczy spojrzeć na zdjęcie i już widać, że to danie jest pyszne :)
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4250
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 6759
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4250
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 6759
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy.
Dodać rzepę i gotować na małym ogniu 10 minut.
Dodać kimchi i tofu, gotować 2-3 minuty. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek.