Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż napisać? Wystarczy spojrzeć na zdjęcie i już widać, że to danie jest pyszne :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4156
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6526
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5491
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13550
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5328
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4156
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6526
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5491
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13550
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5328
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy.
Dodać rzepę i gotować na małym ogniu 10 minut.
Dodać kimchi i tofu, gotować 2-3 minuty. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek.