Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż napisać? Wystarczy spojrzeć na zdjęcie i już widać, że to danie jest pyszne :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7546
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2555
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7546
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2555
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy.
Dodać rzepę i gotować na małym ogniu 10 minut.
Dodać kimchi i tofu, gotować 2-3 minuty. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek.