Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż napisać? Wystarczy spojrzeć na zdjęcie i już widać, że to danie jest pyszne :)
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 84
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 454
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40519
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 84
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 454
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40519
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę. Wrzuć cebulkę, czosnek i imbir – smażyć jedną minutę. Dodać bulion, pastę gochujang i sos sojowy.
Dodać rzepę i gotować na małym ogniu 10 minut.
Dodać kimchi i tofu, gotować 2-3 minuty. Zdjąć z ognia, nałożyć do miseczek.