Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato w pełni, zupa z pięknie pachnącym koperkiem , skusi każdego.
Nóż , deska do krojenia , garnek
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38766
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38766
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9250
Składniki
Warzywa obrać, pokroić w kostkę , ziemniaki w trochę grubszą , umieścić w garnku, wlać 1 litr wody, dodać liść laurowy, ziele angielskie, doprawić solą , gotować do miękkości warzyw, około 30 minut. Gdy gotuje się zupa, cebulę obrać pokroić w kostkę, kiełbasę w grubszą, koperek umyć , ściąć. Do rondelka wlać odrobinę oleju , wrzucić kiełbasę , podsmażyć chwilę , dodać cebulę , smażyć do zrumienienia, dodać 3/4 koperku, doprawić oregano , chwilę smażyć.
Gdy warzywa będą miękkie dodać podsmażoną kiełbasę z koperkiem , gotować 5 minut, dodać śmietanę , doprawić pieprzem , chwilę gotować. Przed podaniem każdą porcję posypać koperkiem, który został.