Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę krem robię zawsze wtedy, gdy chcę przemycić różne warzywa ...;) Polecam!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 705
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 403
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3545
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 726
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 705
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 403
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3545
Składniki
Z gołąbka i zieleniny przygotować wywar. Następnie dodać obrane i pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę. Gotować ok. 10 min.
Na patelni rozgrzać masło, dodać obraną i pokrojoną cukinię (oczywiście pestki należy wykroić) i doprawić. Przykryć i dusić przez kilka minut. Do cukinii dodać szpinak brykiet i podgrzewać przez kilka minut.
Następnie zawartość patelni i jarzyny z garnka przełożyć do blendera. Dodać także serek topiony i obrane mięso z gołębia. Całość zmiksować. Podawać z groszkiem ptysiowym. Smacznego!