Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę krem robię zawsze wtedy, gdy chcę przemycić różne warzywa ...;) Polecam!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5706
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9521
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 255
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5706
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9521
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 255
Składniki
Z gołąbka i zieleniny przygotować wywar. Następnie dodać obrane i pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę. Gotować ok. 10 min.
Na patelni rozgrzać masło, dodać obraną i pokrojoną cukinię (oczywiście pestki należy wykroić) i doprawić. Przykryć i dusić przez kilka minut. Do cukinii dodać szpinak brykiet i podgrzewać przez kilka minut.
Następnie zawartość patelni i jarzyny z garnka przełożyć do blendera. Dodać także serek topiony i obrane mięso z gołębia. Całość zmiksować. Podawać z groszkiem ptysiowym. Smacznego!