Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę krem robię zawsze wtedy, gdy chcę przemycić różne warzywa ...;) Polecam!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 63
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 80
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 166
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 63
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 80
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 166
Składniki
Z gołąbka i zieleniny przygotować wywar. Następnie dodać obrane i pokrojone w plastry ziemniaki i marchewkę. Gotować ok. 10 min.
Na patelni rozgrzać masło, dodać obraną i pokrojoną cukinię (oczywiście pestki należy wykroić) i doprawić. Przykryć i dusić przez kilka minut. Do cukinii dodać szpinak brykiet i podgrzewać przez kilka minut.
Następnie zawartość patelni i jarzyny z garnka przełożyć do blendera. Dodać także serek topiony i obrane mięso z gołębia. Całość zmiksować. Podawać z groszkiem ptysiowym. Smacznego!