Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka bardzo smaczna aczkolwiek bardzo grzeje podniebienie. Jednym słowem dla miłośników ostrych dań. Mleko kokosowe nadaje jej niepowtarzalny i lekko słodkawy smak.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2175
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 917
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2175
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 917
Składniki
Soczewicę zalać wrzątkiem. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oliwce na smażącą się cebulkę wrzucić pokrojone w kostkę papryki. Z soczewicy wylewamy wrzątek i wsypujemy na bulion warzywny. Do gotującej soczewicy wsypujemy całą zawartość patelni z paprykami i cebulką. Gotować aż składniki zmiękną. Wlać mleko kokosowe. U mieścić w misie blendera i zmiksować. Doprawić do smaku.