Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka bardzo smaczna aczkolwiek bardzo grzeje podniebienie. Jednym słowem dla miłośników ostrych dań. Mleko kokosowe nadaje jej niepowtarzalny i lekko słodkawy smak.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4580
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 516
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4580
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 516
Składniki
Soczewicę zalać wrzątkiem. Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na oliwce na smażącą się cebulkę wrzucić pokrojone w kostkę papryki. Z soczewicy wylewamy wrzątek i wsypujemy na bulion warzywny. Do gotującej soczewicy wsypujemy całą zawartość patelni z paprykami i cebulką. Gotować aż składniki zmiękną. Wlać mleko kokosowe. U mieścić w misie blendera i zmiksować. Doprawić do smaku.