Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na pikantną zupę dyniową - mocno rozgrzewa.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Ziemniaki i cebulę obrać i pokroić w kostkę. Zalać gorącą wodą i gotować do miękkości (ok 20-30 min). Posolić i dodać kostkę rosołową.
Mus z dyni podgrzać.
Mleko zagotować.
Kiedy warzywa będą ugotowane, dodać mus z dyni i zmiksować blenderem. Następnie dodać zagotowane mleko, doprawić i jeszcze chwilę podgrzewać mieszając.
Podawać z grzankami i bazylią/pietruszką/koperkiem.