Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona fasolka szparagowa z masełkiem lub z zasmażką z bułką tartą z czasem może się znudzić. Wtedy powstaje wariacja na temat fasolki szparagowej - zupa krem z dodatkiem warzyw.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3718
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2050
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5462
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5504
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3718
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2050
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5462
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5504
Składniki
Marchew i pietruszkę obieramy i kroimy w talarki. W garnku rozgrzewamy masło, wrzucamy pokrojone warzywa i podsmażamy często mieszając ok. 5-7 min. Następnie wlewamy bulion i gotujemy ok. 10 min. Fasolkę szparagową kroimy na kawałki i wrzucamy do bulionu z warzywami. Gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku. Na koniec zupę blendujemy i w razie potrzeby dolewamy jeszcze bulionu. Możemy podawać z grzankami.