Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaki, cukinia, seler i cebula to warzywa, które razem połączone tworzą wyjątkowy smak ;)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 18
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 235
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 18
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13209
Składniki
Z gołąbka i zielonego selera przygotować wywar. Dodać pokrojone w plastry ziemniaki seler, zagotować. Na oliwie usmażyć cebulę i cukinię. Przyprawić. Następnie usmażone jarzyny przełożyć do zupy, zagotować.
Całość dokładnie zmiksować ( łącznie z obranym mięsem z gołąbka). Podawać np. z kleksami ze śmietany i świeżym majerankiem. Smacznego!