Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc gołąbki zostało nam trochę młodej kapusty ,do tego zamrożone żeberka. Musimy przyznać ,że wyszło bardzo pysznie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 75
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 164
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1238
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 493
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 75
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 164
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1238
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 493
Składniki
Żeberka zalewamy zimną wodą (1 l) ,solimy i gotujemy do miękkości razem z obranymi marchewkami. Mięso i marchewki wyjmujemy. Marchew kroimy w kostkę ,mięso na kawałki ,zawijamy w folię aluminiową ,żeby nie wystygło). Poszatkowaną kapustę dodajemy do wywaru mięsnego ,gotujemy do miękkości ,zdejmujemy z ognia i miksujemy. Dodajemy marchew ,do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Do zupy wrzucamy ryż i gotujemy do jego miękkości. Zupę rozlewamy do talerzy ,dodajemy mięso i posypujemy posiekaną natką pietruszki.