Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna zupa dla wielbicieli pieczarek i bezmięsnych potraw.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11632
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12225
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2831
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11632
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1254
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12225
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2831
Składniki
Pieczarki myjemy ,osuszamy i kroimy na 4 części. Razem z posiekaną cebulą ,dusimy na maśle. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Zalewamy wodą ,dodajemy posiekane liście lubczyku i gotujemy. Zupę miksujemy ,dodajemy śmietanę i podgrzewamy kilka minut ( nie zagotowujemy). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z grzankami lub z paluchami chlebowymi.