Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna zupka z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Cebulę i czosnek poddusić na maśle, dodać pokrojone pieczarki i dalej dusić ok. 10 min.
Dodać wodę, ziemniaki pokrojone w kostkę, kostkę grzybową, tymianek, sól, pieprz i gotować ok. 20 min. ( do miękkości ziemniaków ).
Dodać śmietanę, zagotować, a następnie zmiksować. Podawać z grzankami lub wg uznania. Smacznego życzę :)