Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna zupka z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 285
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 285
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Składniki
Cebulę i czosnek poddusić na maśle, dodać pokrojone pieczarki i dalej dusić ok. 10 min.
Dodać wodę, ziemniaki pokrojone w kostkę, kostkę grzybową, tymianek, sól, pieprz i gotować ok. 20 min. ( do miękkości ziemniaków ).
Dodać śmietanę, zagotować, a następnie zmiksować. Podawać z grzankami lub wg uznania. Smacznego życzę :)