Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może nietypowe jesienne smaki, ale równie rozgrzewające i apetyczne. Łatwe, proste w przygotowaniu <3
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 807
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2391
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6558
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16944
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 807
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2391
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6558
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16944
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojone w piórka pory, podsmażamy 5-6 min. Następnie dodajemy pokrojone w drobną kostkę ziemniaki, zalewamy bulionem i dusimy na wolnym ogniu 20 min. Zestawiamy z ognia, lekko studzimy i blendujemy na gładko. Do zupy dodajemy śmietanę i posiekany koperek, doprowadzamy do wrzenia. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z wędzonym łososiem.