Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, niskokaloryczna. Co można dodać jeszcze? Chyba tylko: gorąco polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cebulę, papryczkę chili i czosnek drobno pokroić i podsmażyć na w garnku na oleju. Dolać bulion. Dodać pokrojone pozostałe warzywa. Gotować 20-25 minut. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, ale nie za dużo, gdyż przyprawiony jest już bulion. Ugotowaną zupę zblendować. Po nalaniu na talerze dodać łyżkę jogurtu naturalnego.