Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, niskokaloryczna. Co można dodać jeszcze? Chyba tylko: gorąco polecam.
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1950
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3183
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 27
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1950
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3183
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 27
Składniki
Cebulę, papryczkę chili i czosnek drobno pokroić i podsmażyć na w garnku na oleju. Dolać bulion. Dodać pokrojone pozostałe warzywa. Gotować 20-25 minut. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, ale nie za dużo, gdyż przyprawiony jest już bulion. Ugotowaną zupę zblendować. Po nalaniu na talerze dodać łyżkę jogurtu naturalnego.