Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, tania, niskokaloryczna. Co można dodać jeszcze? Chyba tylko: gorąco polecam.
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15336
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15336
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Cebulę, papryczkę chili i czosnek drobno pokroić i podsmażyć na w garnku na oleju. Dolać bulion. Dodać pokrojone pozostałe warzywa. Gotować 20-25 minut. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, ale nie za dużo, gdyż przyprawiony jest już bulion. Ugotowaną zupę zblendować. Po nalaniu na talerze dodać łyżkę jogurtu naturalnego.