Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, smaczna zupa na obiad.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, pokroić w kostkę i razem z zmiażdżonym czosnkiem zeszklić na oliwie. Następnie wlać 1 litr wody i pod przykryciem gotować do miękkości, pod koniec wrzucić obraną, oczyszczoną pokrojoną gruszkę i gotować jeszcze przez 5 minut, po czym zblendować. Doprawić do smaku i podawać z dodatkiem natki pietruszki.