Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, smaczna zupa na obiad.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 716
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 10
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 716
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 29
Składniki
Wykonanie: Warzywa obrać, pokroić w kostkę i razem z zmiażdżonym czosnkiem zeszklić na oliwie. Następnie wlać 1 litr wody i pod przykryciem gotować do miękkości, pod koniec wrzucić obraną, oczyszczoną pokrojoną gruszkę i gotować jeszcze przez 5 minut, po czym zblendować. Doprawić do smaku i podawać z dodatkiem natki pietruszki.