Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, wygląda bardzo efektownie,
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413924
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2202
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413924
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2202
Składniki
1. mięso, jako, bułkę, cebulę i przyprawy wymieszać, formować małe pulpeciki, ugotować w rosole, wyjąć, 2. pieczarki umyć i obrać, pokroić w plasterki, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać pieczarki, pokrojonego pora i startego kawałek selera, chwilę poddusić, 3. do rosołu, w którym gotowały się pulpety wrzucić podsmażone pieczarki z warzywami, serek topiony, chwilę pogotować, zaprawić śmietaną z mąką, 4. osobno ugotować fasolkę, dodać wraz z pulpetami do zupe, zagotować, smacznego