Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, wygląda bardzo efektownie,
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 88
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 174
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6026
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3406
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17809
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 88
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 174
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6026
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3406
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17809
Składniki
1. mięso, jako, bułkę, cebulę i przyprawy wymieszać, formować małe pulpeciki, ugotować w rosole, wyjąć, 2. pieczarki umyć i obrać, pokroić w plasterki, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać pieczarki, pokrojonego pora i startego kawałek selera, chwilę poddusić, 3. do rosołu, w którym gotowały się pulpety wrzucić podsmażone pieczarki z warzywami, serek topiony, chwilę pogotować, zaprawić śmietaną z mąką, 4. osobno ugotować fasolkę, dodać wraz z pulpetami do zupe, zagotować, smacznego