Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, wygląda bardzo efektownie,
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1143
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 892
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 500
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 1143
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 892
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 500
Składniki
1. mięso, jako, bułkę, cebulę i przyprawy wymieszać, formować małe pulpeciki, ugotować w rosole, wyjąć, 2. pieczarki umyć i obrać, pokroić w plasterki, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać pieczarki, pokrojonego pora i startego kawałek selera, chwilę poddusić, 3. do rosołu, w którym gotowały się pulpety wrzucić podsmażone pieczarki z warzywami, serek topiony, chwilę pogotować, zaprawić śmietaną z mąką, 4. osobno ugotować fasolkę, dodać wraz z pulpetami do zupe, zagotować, smacznego