Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, wygląda bardzo efektownie,
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 245
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2481
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 50
Wyjątkowo kruche ciasteczka korzenno-miodowe. Miód leśny nadaje pięknego kolo...
Odsłon: 35
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 245
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2481
Śledzik zapiekany a'la kapsalon na gorąco i nie tylko na święta Skład to śle...
Odsłon: 50
Wyjątkowo kruche ciasteczka korzenno-miodowe. Miód leśny nadaje pięknego kolo...
Odsłon: 35
Składniki
1. mięso, jako, bułkę, cebulę i przyprawy wymieszać, formować małe pulpeciki, ugotować w rosole, wyjąć, 2. pieczarki umyć i obrać, pokroić w plasterki, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać pieczarki, pokrojonego pora i startego kawałek selera, chwilę poddusić, 3. do rosołu, w którym gotowały się pulpety wrzucić podsmażone pieczarki z warzywami, serek topiony, chwilę pogotować, zaprawić śmietaną z mąką, 4. osobno ugotować fasolkę, dodać wraz z pulpetami do zupe, zagotować, smacznego