Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 4363
Dodano: 20.08.2010
Odsłon: 44599
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
cebulę pokroić w kostkę podsmażyć dodać pokrojonę mięso i smażyć razem dodać pokrojone pieczarki , następnie zalać to wodą i gotować, dodać także pomidory, liście laurowe i ziele, rozdrobniony czosnek , następnie wrzucić pokrojoną paprykę, kukurydzę i na końcu dopiero fasolkę, jak już mięsko będzie miekkie i warzywa także , dodać przecier pomidorowy i doprawić zupę do smaku
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

smakerowiczka 02 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
właśnie jestem po zjedzeniu zupki i musze przyznać że jest przepyszna! zamieniłam tylko pomidory z puszki których nie lubię na świeże pomidory! Mniammmmm1 Kto głosował? | Odpowiedz

s_loneczko 06 września 2010Zgłoś do usunięcia
zrobiłam, i wszyscy w domu byli zachwyceni!! Pyszne danie!!2 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 24 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
wygląda smacznie i rozgrzewająco u mnie w Krakowie dziś za oknem cały dzień deszcz więc taka zupka byłaby jak znalazł,pozdrawiam2 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 21 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
goblinek też bym chciała pojechać do meksyku ale to tylko marzenia napewno piekne miejsce cieszę się że chociaż moja zupka przypomina danie meksykańskie ....2 Kto głosował? | Odpowiedz

Goblinek 20 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Byłam w Meksyku dwa lata temu i muszę Ci pogratulować, bo Twoja zupa wygląda naprawdę jak tamtejsza :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

agita 20 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Wygląda niezwykle ciekawie i smacznie.Ten kolor!!!Ja zrobię wersję bezmięsną, dodając wywar z warzyw.
1 Kto głosował? | Odpowiedz