Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Minestrone czyli włoska zupa z dużą ilością warzyw z makaronem.
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1442
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14952
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 963
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1442
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14952
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 963
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. 2. Pieczarki i pora kroimy w plasterki. 3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Czerwoną paprykę kroimy w paseczki. 5. W garnczku podsmażamy cebulę i dodajemy czosnek i pora. 6. Następnie dodajemy startą marchewkę, fasolkę zieloną i szpinak. Wszystko mieszamy razem i podsmażamy. 7. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy jeszcze około 3 minut. 8. Warzywa zalewamy wywarem warzywnym i mieszamy. 9. Dodajemy makaron i gotujemy do miękkości makaronu. 10. Pod koniec gotowania doprawiamy solą i pieprzem oraz posypujemy posiekana pietruszką.