Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 360
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 378
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16566
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 119
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 360
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 378
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 471
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16566
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 119
Składniki
Wszystkie składniki wrzuć do garnka (oprócz makaronu) z wodą i przykryj przykrywką. Zupę doprowadź do wrzenia, a następnie zredukuj moc palnika do takiej, by zupa Minestrone tylko lekko mrugała. Gotuj ją tak około 30 minut lub nieco dłużej, do miękkości warzyw.
Ugotowany makaron przełóż na durszlak w zlewie, a potem do miski lub bezpośrednio do garnka z zupą (jeśli całość będzie od razu podana do zjedzenia)
Zupę Minestrone nakładaj na talerze od razu po ugotowaniu. Do każdej porcji warto zetrzeć jeszcze odrobinę parmezanu i udekorować natką pietruszki.