Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11499
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 545
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10477
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11499
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 294
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 545
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10477
Składniki
Do zimnej wody 1 litr włożyłam kości schabowe. dodałam liść laurowy i ziele angielskie. Zagotowałam. Od zagotowania zupa będzie się gotowała godzinę. Po pół godzinie dodałam oskrobane młode ziemniaczki, pokrojone w kostkę warzywa i kaszę wiejską. Jak wszystko było już miękkie wyłączyłam ogień i zupę zabieliłam zahartowaną śmietaną i dodałam koperek. Wyjątkowo smaczna zupa! Smacznego !