Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15517
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4654
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 333
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2813
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15517
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4654
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 333
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2813
Składniki
Do zimnej wody 1 litr włożyłam kości schabowe. dodałam liść laurowy i ziele angielskie. Zagotowałam. Od zagotowania zupa będzie się gotowała godzinę. Po pół godzinie dodałam oskrobane młode ziemniaczki, pokrojone w kostkę warzywa i kaszę wiejską. Jak wszystko było już miękkie wyłączyłam ogień i zupę zabieliłam zahartowaną śmietaną i dodałam koperek. Wyjątkowo smaczna zupa! Smacznego !