Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczna i smaczna zupa dla ciężko pracujących.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 312
Składniki
Wykonanie: Na patelni rozgrzać masło, wrzucić pokrojoną w krążki cebulę i ćwiartki jabłek. Dodać kaszankę i razem zrumienić ze wszystkich stron. Połączyć z kawałkami brzoskwini, żurawiną, skropić sokiem z cytryny, przyprawić do smaku. Podlać kilkoma łyżkami soku z brzoskwiń i smażyć przez 5 minut(owoce staną się twarde nie rozgotowane.