Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa ogórkowa, która x dziecinstwa pamięta chyba każdy z nas, ten słodkawo kwaskowaty smak przełamany gęstą śmietaną poprostu coś pysznego, bajka.
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 94
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 96
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 635
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 94
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym...
Odsłon: 96
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 635
Składniki
Warzywa umyć, obrać, opłukać I pokroić, zalać wrzącą wodą około 2 litrów może też być wywar z kości i gotować. Gdy zmiekna dodać obrane I pokrojone ziemniaki i gotować, aż będą miękkie. Ogórki obrać, zetrzeć na tarce i poddusić na maśle. Następnie połączyć z wywarem. Zupę podprawić mąką wymieszaną ze śmietaną, doprawić przyprawami I zagotować, a przed podaniem można posypać posiekanym koperkiem i dodać jeszcze łyżeczkę gęstej śmietany. Gotowe. SMACZNEGO!!!