Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Skrzydełka gotujemy
w trakcie gotowania dodajemy starta na grubych oczkach marchewke, pietruszke, seler oraz pokronoje w kosteczke ziemniaki
czekamy az wszystko bedzie miekkie i dodajemy przecier ogórkowy
doprawiamy zupke przyprawami oraz koperkiem Ja daję przecier własnej roboty. PRZECIER OGÓRKOWY: ogórki zcieram na grubej tarce i zasypuje solą aby puściły sok. Do słoika wkładam ząbek czosnku, korzeń chrzanu, gorczyce. Potem wkładam ogórki wraz z sokiem i na koniec dodaję koper. Zakręcam mocno słoik o dkładam Po tygodniu przecier jest gotowy. U mnie wytrzymuje w słoikach przez całą zimę. SMACZNEGO
na koniec dodajemy smietane i kilka skwarków:))
czekamy jeszcze 10 minut az wszystko sie zagotuje
SMACZNEGO