Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku , aromatyczna, wzbogacona chipsami - pokochają wszyscy.
Deska do krojenia , nóż, garnek do gotowania
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Składniki
Warzywa obrać , pokroić , umieścić w garnku , zalać wodą , dodać liść laurowy, ziele angielskie, doprawić solą , gotować 20 minut. Dodać bulion, doprawić majerankiem, gotować 5 minut. Wyjąć liść laurowy , ziele angielskie, dodać ogórki i śmietanę , gotować , 3 minuty. Zblendować, doprawić pieprzem , gotować 1 minutę. Boczek wysmażyć , na chipsy. Podawać z chipsami i pieczywem.