Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku , aromatyczna, wzbogacona chipsami - pokochają wszyscy.
Deska do krojenia , nóż, garnek do gotowania
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5293
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 847
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11722
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1314
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5293
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 847
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11722
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5059
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1314
Składniki
Warzywa obrać , pokroić , umieścić w garnku , zalać wodą , dodać liść laurowy, ziele angielskie, doprawić solą , gotować 20 minut. Dodać bulion, doprawić majerankiem, gotować 5 minut. Wyjąć liść laurowy , ziele angielskie, dodać ogórki i śmietanę , gotować , 3 minuty. Zblendować, doprawić pieprzem , gotować 1 minutę. Boczek wysmażyć , na chipsy. Podawać z chipsami i pieczywem.