Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nowy przepis na zupę może wam się spodoba a może nie decyzja należy do was mimo to zostawiam przepis
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 916
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 130
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2816
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać kości żeberkowe oraz suszoną włoszczyznę i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz pokrojone liście pora i selera, gotować do miękkości ziemniaków
Jak już ziemniaki są miękkie dodać ziela oraz liść laurowy a następnie starte ogórki z sokiem oraz buraczki, gotować na wolnym ogniu do miękkości ogórków
Do całości jak ogórki są już miękkie wlać przygotowaną śmietanę z cukrem, energicznie zamieszać lekko zagotować a na koniec dodać suszony koper. zamieszać i zdjąć z ognia