Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nowy przepis na zupę może wam się spodoba a może nie decyzja należy do was mimo to zostawiam przepis
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1866
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1622
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2160
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1866
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1622
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1563
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2160
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać kości żeberkowe oraz suszoną włoszczyznę i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz pokrojone liście pora i selera, gotować do miękkości ziemniaków
Jak już ziemniaki są miękkie dodać ziela oraz liść laurowy a następnie starte ogórki z sokiem oraz buraczki, gotować na wolnym ogniu do miękkości ogórków
Do całości jak ogórki są już miękkie wlać przygotowaną śmietanę z cukrem, energicznie zamieszać lekko zagotować a na koniec dodać suszony koper. zamieszać i zdjąć z ognia