Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was nowy przepis na zupę może wam się spodoba a może nie decyzja należy do was mimo to zostawiam przepis
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37230
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9213
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37230
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 380
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 134
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 362
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9213
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać kości żeberkowe oraz suszoną włoszczyznę i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz pokrojone liście pora i selera, gotować do miękkości ziemniaków
Jak już ziemniaki są miękkie dodać ziela oraz liść laurowy a następnie starte ogórki z sokiem oraz buraczki, gotować na wolnym ogniu do miękkości ogórków
Do całości jak ogórki są już miękkie wlać przygotowaną śmietanę z cukrem, energicznie zamieszać lekko zagotować a na koniec dodać suszony koper. zamieszać i zdjąć z ognia